ziyaretci sayacı


Aktif :
Bugün :
Toplam :
Anasayfa
Gavsu’l Azam Seyyid Abdulkadir Geylani’yi ks. Anma Programı 2013


Geleneksel olarak her yıl icra ettiğimiz Gavsu’l Azam Seyyid Abdulkadir Geylani’yi ks. Anma törenleri kapsamında, anma programımız bu yıl 8 Eylül 2013 Pazar günü saat : 13:30 da Otogar Sosyal Tesislerinde yapılacaktır.

Programımızın ana teması, İslamda birlik, beraberlik ve kardeşlik başta olmak üzere Abdulkadir Geylani hz lerinin vurguladığı birlik beraberlik ve tevhid akidesi, tasavvuf hayatımızı nasıl şekillendirmeli, günümüzde İslam tasavvufu nasıl yaşanmalı, Gavs’ul Azam’ın dilinden asrımıza yönelik bilgiler yer alacaktır.

Programımızda isimleri aşağıda zikredilen, kendilerini İslam tasavvufuna ve ilmine adamış, çok kıymetli büyüklerimiz hitap edecekledir;

·         Programımız Kur’an Tilaveti ile başlayacaktır.

·         İrfan Meclisi ve kim-der onursal başkanı Seyyid Şeyh Muhammed el-Kadiri Karamani Hocamızın açılış ve selamlama konuşmaları.

·         Abdulkadir Geylani ks. Hz.leri torunu, Beyrut İslam Üniversitesi Öğretim Üyesi Seyyid Şerif Dr. Muhammed Fadıl Geylani Hocamızın, Bağdat’tan Dünyaya Kardeşlik Çağrısı, konulu konuşması.

·         Necmettin Erbakan Üniversitesi Tasavvuf Anabilim dalı başkanı Prof. Dr. Dilaver Gürer Hocamızın, Dünden Bugüne Kadirilik ve Abdulkadir ks. Hazretleri, konulu konuşması.

·         Konya Merkez Vaizi, Dr. Abdurrahman Büyükkörükçü Hoca Efendinin, gönül dünyamızda tasavvuffun yeri ve önemi, konulu konuşmalarının ardından, Tasavvuf musikisi, Sema gösterileri, Devran-ı zikir, Sakal-ı Şerif Ziyareti ile devam edecektir.

Bu Müstesna ve anlamlı programa siz değerli kardeşlerimizi bekliyoruz.


Karaman İlim İrfan Merkezi Derneği Yönetim Kurulu

Dernek Başkanı
Ziyaretçilerimizden Gelen Mesajlar
Anketimize Katılın
Toplumumuzun Hangi Alanda Gelişmeye İhtiyacı Vardır?

Tarihi
Kültürel
Dini
İlim - Fen
Sosyal

Ekmek İsraf Etme
Hakkımızda

Hakkımızda
Misyon
Vizyon
İletişim

Telefon :

Adres : İmaret Mah. 154.Sk. No:7/1 Merkez KARAMAN
© Copyright 2012 Her Hakkı Saklıdır Projen Danışmanlık tarafından geliştirilmiştir.
Aktif :
Bugün :
Toplam :